Minigolf Stekene 2007

16 juni 2007 

‘T BOSCAFEKE

Korte Dweersstraat 9, 9190  Stekene

Tel. +32(0)3 779 70 19


Het verhaal

t Was toch weer plezant!

Bijna iedereen was op post in ’t Boscaféke in Stekene voor het onofficieel provinciaal kampioenschap minigolf. Voor de gelegenheid waren Roel en Sabine overgekomen uit het verre Oostakker.


Roel en Sabine waren onlangs voor de tweede keer grootouders geworden. Ze werden in de “bubbels” gezet met een lekkere fles champiter. En… om volwaardig te kunnen deelnemen aan de minigolf-wedstrijd kregen ze een originele T-Shirt van de Bende van Sneek (1 gewone en 1 XXXXXL)


Na de traditionele pint (wijn, cola en water) gingen we aan de slag. De weergoden waren ons goedgezind, want tijdens de wedstrijd viel er geen druppel regen… ’t is te zeggen: de laatste holes van de dames werden met de paraplu afgewerkt.


De balletjes gingen er vlot in… en naast. Sommigen hadden een eigen stijl ontwikkeld, waarbij de stick in alle mogelijke richtingen werd gehanteerd. Anderen hadden het spel verkeerd begrepen en dachten dat het “om ter meest” was…


Uiteindelijk waren alle balletjes vakkundig gedropt, en kon de ranking worden opgesteld. Den Berry kwam als winnaar uit de bus, met een totaal van 53, gevolgd door Myriam met 62 en een mannelijk duo met 63 punten. Tijdens de huldiging kreeg de winnaar een fles bubbels overhandigd:

Intussen had de Kurt van ’t Boscaféke zijn BBQ al aangestoken. Enkele minuten later verschenen de eerste satékes en konden we aan de slag. Het geheel werd overgoten met een lekker wijntje van het huis.


Om dit alles op een waardige manier te laten zakken (en aangezien het even niet regende) besloten we nog even een wandeling in de buurt te maken. Iedereen ging mee, behalve Dirk (nog te veel dorst) en Koen (niet meer erg stabiel).


Tijdens de wandeling bemerkten we een mooie regenboog en een kudde mooie paarden.


Terug in ‘Boscaféke werd gezellig nagekaart en haalde Dirk zijn moppentrommel nog eens boven, En toen was deze plezante dag gedaan.


De film


De foto’s


Het jaar 2007


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *