Verslag 26/05/1989

De vergadering vond plaats ten huize van Kurt en Dianne

Agendapunten:
  • weekend met kinderen
  • barbeque ’89
  • G.W. ’89
  • varia

Na een rondleiding met de nodige uitleg over de funktie van plaats en materiaal, en na de reuze bewondering van de dames voor het modieuze mantelpakje van Dianne, begon de vergadering over de praktische aanpak van onze uitstappen.

Ons familie-weekend naar Ramskapelle

We vertrekken vrijdagavond 9 juni 1989 om 18.30 uur ten laatste.  Hoe sneller we weg zijn hoe beter!  We spreken af op ons traditioneel puntje; de Zwijndrechtse kerk.

De vrouwen zorgen ervoor dat de kinders al gegeten hebben, want het is toch 1,5 uur rijden.  We rijden via de autostrade Antwerpen-Nieuwpoort naar onze bestemming: Diksmuideweg 14, Ramskapelle.  Daar toegekomen zoeken we ons stekje en onze gastvrouw zorgt voor ons avondeten.  De kleine mannen kunnen ondertussen de drikte omgeving al even verkennen.

Voor het slapen moet iedereen zorgen voor zijn eigen slaapzak of dekbed.  Er zijn nog een aantal luchtbedden tekort maar Dirk en Anita brengen er 2 mee, Dianne en Kurt brengen 1 luchtbed mee en wij zorgen voor 4 luchtbedden.  Hoe we ze daar leggen zien we dan wel.

Wat het eten betreft zorgen we zelf voor 1 maaltijd.  Ikzelf zorg voor kaas, saucice, frikadellekoek en tomaatjes.  Brood halen we daar wel.

Dan onze aktiviteiten!!!  We rekenen op reuze mooi weer… dus dames mono- of bi-kini, heren stringske en de kindertjes zonnemelk en strand-speelgoed.  We gaan namelijk de ganse dag aan het strand doorbrengen!!!

Optimistisch hé.  Wie een windscherm heeft gelieve dit mee te brengen.

’s Avonds wordt er een doe- weet- lach- speel- kan- en kun- kwis in elkaar gestoken door Lady Di en Master Kurt.

Zo, mannekes das bekanst alles.  Enkel nog dit:  breng voldoende badhanddoeken mee want we zullen regelmatig moeten gaan afkoelen in het zeewater en voor het mannenvolk, smeer uw benen maar goed in want jullie zullen de rest van het gezelschap wel eens met de Go-Carts moeten vervoeren.

Barbeque

Dan… is er onzen B.Q. op 2 september 1989 op het scoutsterrein.  Het meeste moet nog worden afgesproken op het F.W. maar het belangsrijkste komt nu al op papier.  Ons vuurke zouden we zelf in mekaar rammen.  Diegenen die een half vat op de kop kunnen tikken weze welkom en zegge het door.  

Verder bekijken we het zoals vorig jaar:  Patrick, Jan en Koen zorgen voor de drank, Bernard zorgt voor het apéritiefje, Lieve soigneert het nagerechtje, Dirk en Geert gaan naar de Collewieter alles van vlees en slaatjes inkopen en iedereen die zin heeft mag mijn keuken op stelten komen zetten om alles klaar te maken. 

Gastronomisch weekend

Dan… is er ons G.W. op 25-26 november 1989.

Hieromtrent zijn er nog verschillende twijfels: Rodenberg, Manderfeld??

Iedereen zoekt nog eens forsig en als er iets uit de bus komt, gelieve dan zo snel mogelijk kontakt op te nemen met het algemeen secretariaat: 03/252.48.20 toestel 4.

Het is eigenlijk wel straf, 1989 is nog niet in orde, of we hbben de datum voor 1990 al vast gelegd, namelijk 1 en 2 december.  Dus geen gezannik van “ik moet naar tante Julia of nonkel Jerom” of “ik heb een vergadering van de duivenclub”!  Iedereen moet er in 1990 zijn!!!

Awel, nu stop ik ermee zenne.  De rest zal nog wel geregleert worden op het F.W.

Saluut en tot vrijdag.

Dit verslag ging over het F.W., B.Q., G.W. en werd opgesteld door I.P.v.d.O.Sc.M.V.Sn. (sorry zenne maar ik was het beu alles voluit te schrijven).      

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *