Kasterlee 1983

27 en 28 februari 1983
Hotel KEMPENRUST,  Geelsebaan 51,  2460 Kasterlee
Tel : 014/85.04.53
Fax: 014/85.33.26
www.kempenrust.be

Het verhaal

Een aangename, warme wind ritselde in het prille lentegroen toen we aan de terminus van tram 3 het startschot gaven van wat een fantastisch weekend zou worden.


Het eerste gastronomisch weekend in de Kempen was een succes. Dit was vooral te danken aan de schitterende, bosrijke omgeving (de Kabouterkesberg) en het verwarmde zwembad.


Was het eten niet zo gastronomisch als tijdens de vorige weekends in de Ardennen, de gemoedelijke Kempische sfeer maakte veel goed. En, … niet te vergeten onze goede humeur en grote dorst!


Na een korte reis kwamen we aan in Kasterlee. Op het programma van zaterdagvoor- en namiddag stonden: bezoek aan een plaatselijk café, bezoek aan een plaatslelijk café, bezoek aan een plaatselijk café, en … een wandeling in het Kabouterbos.


’s Avonds werd er uitgebreid geapéritiefd. Het eten was lekker, de wijn nog beter en het dessert verrukkelijk. In tegenstelling tot de vorige weekends, was er daarna weinig of geen animatie, en het zwembad was al gesloten…


’s Morgens, voor dag en dauw, sprongen we in het zwembad. Na een paar stevige chloorborrels waren de gevolgen van het wildfestijn verdwenen.


De zondag verliep rustig (met – voor de verandering – een wandeling in het Kabouterbos).

Nog een stevig Kempisch middagmaal en… het zat er op. We konden terug inpakken.


 De foto’s


Het jaar 1983