Categoriearchief: Familienieuws

Nieuws over onze gezinnen en families

Bezoek aan Kortrijk

Op zaterdag 6 juli 2019 was het hoogdag in Kortrijk. Die dag kwamen namelijk de Sneekers op bezoek.

Na een interessante stadswandeling met gids Liliane en een lekkere lunch in Salon En-Vie, maakten we met de Kalle een boottocht op de Leie. We sloten de dag af met een etentje in bistro Balthazar.

Lees hier alles over onze avonturen in Kortrijk.

Bezoek aan de Citadel van Dinant

Uit een ver verleden duikt plots een foto op, genomen in de “schuine kamer” van de Citadel van Dinant.   Wij waren recent nog in deze kamer op 4 november 2017. Maar blijkbaar brachten we een bezoek aan Dinant in de periode dat deze kamer juist was afgewerkt.

Volgens mij (Berry) was dit in 1983 tijdens het tentenkamp in Houyet, met de afvaart van de Lesse. Vergelijk de tennisoutfit van Hugo, met zijn kledij op deze foto: http://wewi.be/wordpress/?attachment_id=1461

Ilke Van de Manacker

Senne heeft een zusje!

De kleine Ilke werd geboren op 10 november 2013. Zij is het dochtertje van Tim Van de Manacker en Vanessa Verhelst.  Maten en gewichten: 51 cm en 3,550 kg.

We wensen de trotse ouders en grootouders Ivonne en Geert heel veel geluk met hun (klein)dochtertje!

Marit Leerman

Lauren en Noor hebben er een zusje bij.

De kleine Marit werd geboren op 18 maart 2013 in Antwerpen en woog bij haar geboorte 3,450 kg.

We wensen de fiere ouders Caroline en Bart, én niet te vergeten de fiere grootouders Myriam en Koen heel veel geluk en voorspoed met de nieuwe spruit.

Alice Verhelst

Het was alweer een tijdje geleden… maar daar is de nieuwste jonge spruit van het gezelschap. Alice is het zusje van Thibo en dochtertje van Koen Verhelst en Caroline Guffens. Ze werd geboren op 23 oktober 2012 en woog 3,210 kg, en was bij haar geboorte 52 cm lang.

Heel veel geluk gewenst aan fiere ouders en grootouders Berry en Lut.

Marie Van de Manacker

En… daar is het tweede dochtertje van Pieter Van de Manacker en Kelly De Moor. Marie werd geboren op 25 augustus 2011 en woog bij haar geboorte maar liefst 4,200 kg.

Een dikke proficiat, en veel geluk gewenst aan de fiere ouders en grootouders Geert en Ivonne.

Senne Van de Manacker

Pépé en Mammie Goudvink hebben weer prijs. De kleine Senne werd geboren op 10 maart 2011 en woog 3,380 kg. Hij is het zoontje van Tim Van de Manacker en Vanessa Verhelst.

We wensen de trotse ouders en grootouders Ivonne en Geert heel veel geluk met hun (klein)zoontje.

Thibo Verhelst

Meter Lutteke en opa Berry zijn de fiere grootouders van Thibo, zoontje van Koen Verhelst en Caroline Guffens. Thibo werd geboren op 18 mei 2010 en woog 3,560 kg.

We wensen de trotse ouders en grootouders heel veel geluk met hun (klein)zoontje.

Julie Van de Manacker

Pépé en Mammie Goudvink zijn heel gelukkig met hun kleindochtertje Julie. Zij werd geboren op 5 september 2009 en woog 3,630 kg. Ze is het dochtertje van Pieter Van de Manacker en Kelly De Moor.

We wensen de trotse ouders en grootouders Ivonne en Geert heel veel geluk met hun (klein)dochtertje.