Gastronomisch weekend 2015

Dag mannekes,
Gezien het vandaag staking is hier in Gent, zijn we samen reeds op stap gegaan op zoek naar een stalletje waar wij op 3 oktober kunnen  overnachten.
Gelukkig juist naast het stadhuis was er wel een zeer grote stal , genaamd  :   NH GENT BELFORT .
Wij hierbinnen gesprongen en alles goed bekeken. Na wijs overleg kwamen we tot de conclusie dat we hier wel het best van al konden boeken voor het geplande weekend van za3-zo4 oktober 2015.
Het hotel heeft zeer vele kamers(174) , waarvan wij er 7 hebben gereserveerd . De prijzen voor de  6 standaard king size bed rooms zijn :178,8O euro + 5,00 city tax voor 2 personen(ontbijt inbegrepen).  Voor 1 king size bed room (voor 1persoon) is het tarief : 158,80euro + 2,50euro city tax (ontbijt inbegrepen).
Voor de zaterdagavond voor het dinner ter plaatse, gaan we dit bekijken in september 2015 (prijs is nog niet inbegrepen ). De prijs zal later medegedeeld worden .
Het hotel heeft ook een ondergrondse parking voor 120 auto’s, ingang via de Onderstraat . Het tarief is 16euro van zaterdagvoormiddag bij aankomst tot zondagnamiddag 17u.
Na parkeren, via lift naar de receptie, om alhier te vragen om welk uur de kamers vrij zijn (is afhankelijk van de bezetting). De auto kan in de ondergrondse parking blijven tot zondagnamiddag 16u.
Eventueel eten we zatermiddag als lunch een broodje outside en dit kan ook zondagmiddag, indien gewenst.
We hebben al verschillende  ideeën om wat te doen, maar we willen nog niet alles vertellen.
Dus begin maar vanaf nu elke dag 1 euro in jullie spaarvarken of kous te steken, dan komen we goed toe.
Details van het hotel:
NH GENT BELFORT
Hoogpoort 63
9000 Gent
Zoals jullie zien mannekes, die oudjes zijn toch wel van de rapste.
In ieder geval houden we jullie verder op de hoogte van verder nieuws, van stijgende belastingen , van de nieuwe auto , enz..
Een dikke knuffel aan de mannen en een warme omhelzing voor de vrouwen.
Dit wensen U,
Raoul en Sabine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *