Wandeling in de Antwerpse Ruien en etentje in Docks Café

Voilà, onze uitstap van het voorjaar 2016 zit er weeral op. Hopelijk zijn jullie niet te stijf van de lichaamsoefeningen in de Antwerpse riolen en zijn de oesters en aanverwanten goed verteerd. Geniet nog even na met het verhaal en de foto’s:

Wandeling in de Antwerpse Ruien

 

Een gedachte over “Wandeling in de Antwerpse Ruien en etentje in Docks Café

  1. Raoul

    Het was weer een succesvolle goed uitgedokterde uitstap in de ruien van antwerpen. Fantastisch om jullie allemaal weer te zien, we konden weer vele herinneringen vertellen en van het mooie landschap (Ruien) genieten. Veel dank aan de organisatoren Bernard en Geert.

    NB: Heb reeds gesolliciteerd voor de job van rattenvanger, maar blijkbaar ben ik te groot en de fluit werkt ook zo goed niet meer; misschieniet voor jullie.

    Raoul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *